Mestrom & Verboven during TEFAF Maastricht

March 6th, 2016

Mestrom & Verboven during TEFAF

 

Mestrom_Verboven_def

 

18, 19 & 20 / Maart / March / Mars – Maastricht

Twee gedreven en jonge kunsthandelaars, Pascal Mestrom (Mestrom Chandeliers & Gallery Maastricht) & Don Verboven (Exquisite Objects Brussels) slaan gedurende drie dagen de handen in elkaar. Tijdens het laatste weekend van TEFAF presenteren ze samen hun collecties in de binnenstad van Maastricht, op wandelafstand van het Vrijthof.

Mestrom palmt met licht de lucht in, terwijl Verboven met de voeten op de grond zijn collectie “Exquisite Objects” presenteert. En samen geven ze de bezoeker genoeg inspiratie met een samenspel tussen licht en ruimte, uitgepuurde objecten en uitzonderlijke combinaties.

Deze tentoonstelling maakt deel uit van “During TEFAF”.

Opening op vrijdag 18 maart vanaf 11:00 tot 22:00. Open op zaterdag 19 maart & zondag 20 maart van 11:00 tot 22:00. Elke dag aperitief vanaf 17:00.

Mestrom Chandeliers & Gallery – Platielstraat 1 6211 GV, Maastricht – Nederland

INFO:

Mestrom Chandeliers & Gallery is een verborgen juweel in de binnenstad van Maastricht. Aan de Platielstraat 1 werkt Pascal Mestrom in zijn atelier als restaurateur, maar stelt hij ook zijn collectie van door hem gerestaureerde kroonluchters ten toon. 
U kunt hier een aantal unieke objecten en kunstwerken vinden met stuk voor stuk een verhaal.

&

Don Verboven Exquisite Objects is een galerij/vitrine in Brussel waar kunstobjecten uit alle periodes elkaar “ontmoeten”. Elk object werd zorgvuldig geselecteerd. Of het nu een hedendaagse installatie betreft, een archeologische vondst of een middeleeuwse sculptuur, elk object draagt een sterk verhaal met zich mee.

 

 

 

français

Mestrom & Verboven during TEFAF

18, 19 & 20 mars 2016

Deux jeunes marchands d’art passionnés, Pascal Mestrom (Mestrom Chandeliers & Gallery Maastricht) & Don Verboven (Exquisite Objects Brussels), travaillent main dans la main pendant trois jours. Durant le dernier weekend de “The European Fine Art Fair” (TEFAF) ils présentent conjointement leurs collections au coeur de la ville de Maastricht, à quelques pas du Vrijthof.

Mestrom crée des ambiances lumineuses dans lesquelles Verboven installe sa collection d’ “objets exquis”. Ensemble, ils offrent au visiteur un lieu pleinement inspiré, où l’espace et la lumière se conjuguent avec bonheur pour mettre en valeur des objets épurés ou des combinaisons inédites.

Cette exposition est organisée dans le cadre de “During TEFAF”.

Ouverture le vendredi 18 mars 2016 à partir de 11:00 à 22:00.

Ouvert le samedi 19 mars et le dimanche 20 mars de 11:00 à 22:00.

Apéritif chaque jour à partir de 17:00.

 

English

Mestrom & Verboven during TEFAF

18, 19 & 20 March 2016

Pascal Mestrom (Mestrom Chandeliers & Gallery Maastricht) & Don Verboven (Exquisite Objects Brussels), both young and rising art dealers will proudly present and combine their collections in Maastricht “during TEFAF”, in Mestrom Chandeliers & Gallery – Platielstraat 1 – nearby “Vrijthof”.

The chandeliers of Pascal Mestrom and the Exquisite Objects of Don Verboven make a unique match, and will inspire all kinds of visitors.

Opening – 18/3 – 11am  > 10pm

Also welcome – 19/3 & 20/3 from 11am  > 10pm

Apéritif every day from 5pm